Продукти

Kolbus GmbH&Co. KG - предлага най–обширната продуктова гама, включваща над 30 типа машини за производство на книги с твърда и мека подвързия Kolbus е идеалният партньор за комплексни решения за довършителни процеси чрез изграждане на автоматизирани линии и персонализирани системи.
GUK Фирма GUK произвежда комбинирани сгъвачни машини с формати от 24х30см до 74х104см. Предлага специализирани изработки за парфюмерийната и козметична промишлености.
PERFECTA Фирма PERFECTA е създадена през 1896г. в гр. Бауцен, Германия. Първоначално произвежда различни машини и съоръжения за полиграфическата индустрия. Постепенно се специализира в производството на режещи машини, прави и тристранни книговезки ножове, а така също и машини за безшевно скрепване на книги и списания. Голямо място в производствената програма на PERFECTA заема и спомагателното оборудване, което облекчава и динамизира процеса на обработка на хартиите и картоните.

- прави книговезки ножове PERFECTA 76, 92, 115, 132, 168, 205

- тристранни ножове

- спомагателно оборудване

Leibinger Leibinger - произвежда номератори и номериращи системи, маркиращи inkjet системи и системи за контрол.
ATS TANNER GROUP Фирма ATS TANNER GROUP - Швейцария е специализирана в изработка на бандеролиращи машини и поточни линии за бандеролиране с натронови и PVC ленти. Моделите ATS - CE са в две ширини: ATS - CE - 240 и ATS - CE - 340. Моделът ATS - MS 420S е с размер 420х210мм. Моделите ULTRA-SONIC са с голямо разнообразие на конфигурации и формати.
Vacuumatic Фирма VACUUMATIC произвежда листоброячни и маркиращи системи за контрол и управление на качеството на печата.
C.P.Burg C.P.BOURG произвежда хоризонтални и вертикални колатори, линии за комплектоване, шиене, сгъване и рязане на брошури, биндери за безшевно скрепване на книжни тела с топло и студено лепило.
Zirkon GmbH
Компанията Zirkon GmbH. е основан през 1819г. и днес е една от водещите производители в областта на ролните офсетови машини от малкия и среден формат. Продуктовата гама включва cold-set и heat-set модели: 6612, 6722, 7221, 7222 и 9622. Първите 2 цифри показват максималния формат на ролата в см; 3-тата цифра е броя на секциите; 4-тата цифра е поколението на продукта.
Theimer
Фирма THEIMER произвежда копирами, металхалогенни и UV лампи, оборудване за ситопечат и друга репротехника.
DCM Group- Обединява 4 компании, специализирани за производството на машини и специализирано оборудване за опаковъчната и печатната индустрия.
DCM USIMECAФренска компания, специализирана в производството на дълбоко печатни и флексо печатни машини, ламинатори, машини за надлъжно рязане (бибин машини, слитери), машини за ръкави ( sleeve ). Различни модели според изискванията на клиента, материала за работа и т.н.
HOLWEGФренска компания, специализирана в производството на машини за правени на хартиени торби и пликове; издължени торби; машини за топлинно запечатване на хартиени торби; флексопечатни машини, машини за рязане на различни размери. Фирмата е с традиции в бранша, клиенти са много водещи световни компании.
ATN– Френска компания, специализирана в производството на печатни машини (дълбок, офсет и флексо печат), за производство на цигарени опаковки, кутии за течности, опаковки за храни, опаковъчни кутии и др.
WEBER- Американска компания, специализирана за производство на машини за хартиени торби, торби с дръжки в различни размери
Nozi Ravne С п очти 400-годишна традиция, Ravne има богат опит в производство то на висококачествени стомани и режещи инструменти. С помощта на напредналите съвременни технологии, фирмата е един от най-добрите производители на резци за хартиено-цeлулозната, печатната и дървообработващата индустрия .
Introma е специализирана в производството на телови шивачки за кочанно и тетрадно шиене, машини за перфорация , биговане и рязане, сгъвачни машини и машини за закръгляне на ъгли. Продуктите на фирмата са подходящи за малки и средни предприятия."
  © Copyright 2006 ARIMPEX Ltd. All Rights Reserved. Design by